Skip links

More Than I Deserve

Crescut doar de către mama lui Tamara, Pinchas îi cere acesteia să se alăture colegilor săi de clasă la pregătirile pentru ceremonia religioasă de Bar Mitzvah. Tamara, o imigrantă din Ucraina, nereligioasă, refuză. Când vecinul religios se oferă voluntar să-l ajute pe tânărul Pinchas, între cei doi se creează o legătură puternică. Treptat, și Tamara se îndrăgostește de el. Ar putea povestea de dragoste să reziste?

 

 

 

 

 

Biografie PINI TAVGER

Pini s-a născut la Ierusalim în 1978, fiul unui cuplu de imigranți ruși.
În 2008, a absolvit Departamentul de Film și Televiziune al Universității Tel Aviv. În timpul studiilor, a regizat două scurtmetraje, ambele prezentate în multe festivaluri, câștigând premii și fiind proiectate la televiziune în Israel și Europa.
În 2012, Pini a regizat „Tipot”, care a fost produs în cadrul „Water”, un omnibus israeliano-palestinian de scurtmetraje care a deschis Festivalul de Film de la Veneția. „Tipot” a câștigat și Premiul I pentru scurtmetraje la Festivalul de Film de la Ierusalim din acel an.
Pini lucrează și ca actor. În 2000 a absolvit „Nisan Nativ Acting Studio” din Tel Aviv. De atunci a jucat pe scenă, filme și TV. În plus, interpretează propria sa muzică originală și recent și-a înregistrat albumul de debut.
„Pinhas” se bazează pe filmul său de absolvire și este lungmetrajul său de debut. Scenariul a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu al ediției a șasea a Jerusalem International Script Lab în 2017.

 

 

 

Scenariul meu se bazează pe evenimente și personaje din cartierul sărac din orașul meu natal. După divorțul părinților mei, am căutat căldură și am găsit-o în jurul mesei din sufragerie a familiei de alături, care a emigrat din Maroc în anii 50.

Filmul meu este despre ciocnirea culturală, tensiunea dintre religios și secular și căutarea apartenenței și identității.

Totuși, mai mult decât orice altceva, filmul meu spune povestea lui Pinchas, un băiat de 12 ani, în căutarea depășirii singurătății, răzvrătindu-se împotriva mamei sale și alegând să aibă o ceremonie de Bar-Mitzva împotriva voinței ei.

 

 

 

Lasă un comentariu