Skip links

Semper Culturalia – În curând

Dragă comunitate,

În această perioadă, Asociația Semper Culturalia își propune să ofere mai multe evenimente și proiecte pentru a promova și susține cultura și arta în rândul comunității locale și nu numai.

Suntem bucuroși să anunțăm că vom posta în curând mai multe lucruri interesante pe site-ul nostru web și pe paginile noastre de social media. Veți avea ocazia să descoperiți activitățile noastre recente, inclusiv proiectele culturale și artistice, concursurile, atelierele și multe altele.

De asemenea, vom avea și interviuri cu artiști locali și naționali, unde veți putea să aflați mai multe despre viața lor, inspirațiile lor și munca lor în domeniul cultural și artistic.

Suntem entuziasmați să vă împărtășim toate acestea cu voi și sperăm că veți fi la fel de entuziasmați ca și noi. În plus, dacă aveți sugestii sau idei despre ce alte activități sau proiecte ar fi bine să organizăm în comunitatea noastră, vă rugăm să ne transmiteți, suntem întotdeauna bucuroși să ascultăm.

Nu uitați să urmăriți paginile noastre de social media și site-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. În curând vom posta lucruri interesante, așa că vă rugăm să fiți pregătiți.

Cu drag,
Echipa Semper Culturalia

Lasă un comentariu